Поліська митниця Держмитслужби Повідомляємо, що для зручності громадян та представників бізнесу, що планують перетинати кордон Держмитслужба оновила інтерактивну карту, на якій позначені закриті і відкриті пункти пропуску з українського боку. На карті показані аеропорти, які відновили міжнародне сполучення, відкриті морські порти та залізничні пункти пропуску.

Карта знаходиться за посиланням: https://customs.gov.ua/posts/
Звертаємо увагу, що перед виїздом за кордон варто ознайомитись із заходами, які вживаються іншими країнами з протидії розповсюдженню COVID-19. Можуть бути обмеження в’їзду для громадян України з боку інших країн. Деталі заходів на сайті МЗС за посиланням: http://bit.ly/2U6eiBj
За детальнішою інформацією щодо обмежень в країнах-сусідах варто заздалегідь звернутися до відповідних митних та прикордонних органів цих країн.
Нагадуємо, що в’їзд іноземцям в Україну дозволено з обов’язковою наявністю медичного страхування, яке передбачає лікування COVID-19, обсервацію. Для осіб, які прибувають в Україну з країн зі значним поширенням COVID-19, передбачено обсервація або самоізоляція.