Хмельницькі поліцейські розшукують зловмисників, які скоїли розбійний напад на сім’ю аграріїв.

Як повідомляє сектор комунікації поліції Хмельницької області за даним фактом слідчі Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області розшукують осіб, які вчинили злочинні дії за ознаками ч. 4 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України.

Як раніше сповіщали «Подільські вісті» група осіб у камуфляжному одязі та балаклавах проникла у будинок директора фермерського господарства на Білогірщині. Зловмисники зв’язали 64-річного господаря будинку, його 62-річну дружину і 41-річного сина. Піддавши потерпілих тортурам, злодії заволоділи значною сумою коштів, після чого зникли з місця події. Звільнившись від пут, господар одразу викликав поліцейських і повідомив про те що на його сім’ю було скоєно розбійний напад в приватному будинку в селі Українка Білогірського району.  

Чоловік розповів, що вісім осіб у камуфляжній формі та балаклавах проникли до його оселі, зв’язали усіх членів сім’ї і, піддавши їх тортурам заволоділи коштами, після чого зловмисники залишили місце події.

Першою вдалось звільнитися жінці, яка допомогла розв’язати руки синові та чоловікові, після чого господар одразу ж повідомив про напад до поліції, усіх потерпілих з тілесними ушкодженнями госпіталізували до районної лікарні.