У Дубліні під час параду націй ірландські поліцейські на знак солідарності з Україною та українцями несли синьо-жовтий прапор в першому ряду колони із 20-ти країн-учасниць, розповіли у секторі комунікації ГУ Нацполіції в області.

8 березня заступниця міністра внутрішніх справ України Катерина Павліченко виступила на відкритті конференції IAWP-International Association of Women Police, розповівши про збройну агресію Росії проти України та злочини, що щодня вчиняють російські солдати проти мирного населення на нашій території. Свою підтримку українським захисникам та захисницям, серед інших учасників конференції, висловили міністр юстиції Ірландії Helen Mc Entee та Президент Міжнародної асоціації жінок-поліцейських Маргарет Фрідл.
«Поодинці ми сильні. Разом ми могутні» - в умовах війни Росії проти України девіз Українська Асоціація Представниць Правоохоронних Органів - УАППО набув ще більшої актуальності та дійсно глибокого сенсу.
«Український народ сьогодні, як ніколи згуртований, ми підтримуємо одне одного та разом боремося за Мир. Країна-агресор Росія щодня, щохвилини посягає на життя мирних українців та територіальну цілісність нашої суверенної держави. Та українські військові, Національна поліція України, Національна гвардія України, рятувальники ДСНС України, прикордонники Державна прикордонна служба України, добровольці та медики мужньо тримають удар та гідно дають відсіч ворогу», - зазначила Катерина Павліченко.