про перелік вакансій в Хмельницькій області: 

  1. Садчик запрошується на роботу, з/п 8 500 грн. Контакти: Волочиське управління Хмельницької філії Хмельницького обласного центру зайнятості, м. Волочиськ, вул. Степана Бандери, 2в, тел. (096) 691-32-42.

На перон Хмельницького вокзалу прибувають евакуаційні потяги із Херсонщини. Літні люди, жінки та діти зібравши у сумки все необхідне покинули рідні оселі, аби вберегтися від росіян, які постійно обстрілюють міста та села. Прибулих зустрічають рятувальники Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області, психологи та волонтери. Херсонцям допомогають перенести речі, надають психологічну підтримку та пригощають теплими напоями.

14 квітня до Служби порятунку надійшло повідомлення, що  поблизу села Климашівка Хмельницького району сталася пожежа в  локомотиві, що перевозив вантажні вагони.

У ніч на 16 квітня окупанти випустили по Україні дев’ять ударних дронів типу "шахед". Дрони запускали із тимчасово окупованої території Криму.

"Раніше ми щороку відкривали нові і оновлені дитсадки та школи, але наші реалії змінюють пріоритети. Тепер будуємо укриття в навчальних закладах громади.