Надрукувати
Категорія: Спорт
Перегляди: 582

Відзначилася за кордоном
Сорокаоднорічна нетішинка Світлана Ільченко протягом тижня двічі успішно завершила забіги на довгі дистанції в місті Брно (Чехія).

Спочатку вона перемогла у напівмарафоні (21,0975 км) серед жінок із результатом 1 год 30 хв 56 с, залишивши позаду спортсменок із Чехії, Словаччини, Ірландії, Франції, Японії, Великобританії, Аргентини, Південної Африки.
Згодом Світлана стартувала на шосе і пробігла центральними вулицями міста 10 кілометрів за 42 хв 36 сек, посівши третє призове місце.

Цікаво й весело
Стартував обласний проєкт «Канікули, що нас об’єднують», покликаний здружити дітей та молодь Хмельниччини і вимушених переселенців, котрих гостинно зустріло Поділля. Відкрив проєкт спортивно-розважальний захід у сквері імені Тараса Шевченка в місті Хмельницькому.  
Запрошені на свято діти та дорослі, в тому числі переселенці, мали можливість насолодитися показовими виступами вихованців місцевих дитячо-юнацьких спортивних шкіл та клубів з художньої і спортивної гімнастики, тхеквондо, карате, дзюдо. Глядачі взяли участь в активних розвагах, у тому числі в змаганнях «Веселі старти», в метанні дротиків, стрільбі з лука та в інших.

...І зібрали кошти на армію
Відкритий міський благодійний турнір з вільної боротьби серед трьох вікових категорій юнаків та хлопчиків на честь українських воїнів, які боронять нашу державу   від російських агресорів, відбувся в Хмельницькому.
Понад 210 юних спортсменів з п’ятнадцяти областей провели сутички на килимах спеціалізованого залу боротьби Обласного центру фізичного виховання учнівської молоді та підтримали гривнею Збройні сили України.
У ході безкомпромісних поєдинків було розіграно 31 комплект нагород турніру, зібрано та спрямовано на потреби армії 42 тисячі гривень.