Надрукувати
Категорія: Спорт
Перегляди: 419

У французькому місті Шаторі відбувся  чемпіонат світу з кульової стрільби по рухомій мішені серед дорослих та юніорів. У складі збірної України з 10 учасників  було четверо хмельничан: майстри спорту України міжнародного класу Ігор Кізима й Денис Баблюк  – дорослі, Крістіна Гілевич і Маргарита Тарканій  – юніорки.

В різних вправах у стрільбі, роблячи по 40 і 60 пострілів, із пневматичних гвинтівок по рухомих  мішенях на відстані 10 м та  з малокаліберних гвинтівок на 50 м наші земляки  показали досить високі результати:  Кізима  здобув дві золоті, срібну та бронзову медалі, Баблюк – срібну, а також посів четверте, п’яте і сьоме місця. Гілевич виборола четверте і шосте місця, Тарканій – четверте і п’яте. У підсумку збірна України, завоювавши 15 медалей          (6 золотих, 5 срібних і                 4 бронзові), упевнено посіла перше загальнокомандне місце.  Шведи – другі, казахи – треті.
Вітаємо спортсменів та їхнього наставника – заслуженого тренера України       Петра Бардецького, з черговим успіхом на міжнародній арені!