Учасники з різних міст України зробили благодійний внесок, щоб підтримати захисників України. Понад 100 велосипедистів подолали 100 км доріг та бездоріжжя Хмельниччини.

Маршрут веломарафону пройшов довкола технологічної водойми Хмельницької АЕС, селами Ізяславщини та Славутчини, а також по території Національного природного парку «Мале Полісся». Втомлені, проте сповнені позитивних емоцій учасники фінішували у міському парку Нетішина.
Переможців визначили в абсолютному заліку за найкращим часом проходження дистанції серед чоловіків та серед жінок.
Переможцем серед чоловіків став Назарій Старжинський, друге і третє місця вибороли Іван Федюк і Олександр Шмендрук. Усі троє з Рівного.
Серед жінок найкращий час показала та здобула перемогу Вікторія Васільєва (Нетішин). Другою стала Марія Харитоненко (Нетішин), на третьому місці — Ірина Коваленко (Рівне).
Вітаємо переможців та призерів першого у нашому регіоні веломарафону на 100 км, який об’єднав учасників зі сходу й заходу, півдня і півночі нашої країни. Лише разом ми маємо сили здолати ворога! Наші спільні зусилля формують Перемогу! Підтримуємо наших захисників, робимо свій внесок! Віримо у Перемогу! Все буде  Україна!