Цього року це вже п’ята локація на Хмельниччині, що приймає такий захід. До цього аналогічний дитячий фестиваль проходив у Дунаївцях, Хмельницькому, Білогір’ї та Теофіполі.  На території Старосинявської громади захід тривав протягом двох днів, організований за сприянням Хмельницької обласної асоціації футболу, селищного голови Віталія Здебського, начальника відділу освіти, депутата селищної ради Олександра Пузирука, Старосинявської ДЮСШ та педагогічних колективів навчальних закладів громади.

Попри всі негаразди та намагання росіян будь-якими способами залякати й зламати дух українського народу, знаходимо сили для боротьби за свою волю, а в цьому випадку – намагаємось внести позитивні моменти й емоції майбутньому України – нашим дітям. Проєкт реалізується Українською Асоціацією Футболу, за підтримки Дитячого фонду УЄФА та Асоціації кроскультурних проєктів (Данія).
Учасниками проекту в Старій Синяві стали учні Мшанецького ліцею, Цимбалівської гімназії, Пасічнянського ліцею ім.І.Русого,  Адампільського ліцей, Заліссянської гімназії, Паплинецької гімназії,  Новосинявського ліцею, Старосинявської гімназії №2,  Старосинявської гімназії №1, Дашковецького ліцею,  Пилявського ліцею та Старосинявського ліцею ім. О. Романенка.
У підсумку вийшло яскраве спортивне дійство, в якому взяли участь 144 хлопців і дівчат. Усі вони були поділені на 12 команд за кількістю секторів, на які було поділене футбольне поле. Почергово усі команди мали змогу займатись під керівництвом інструкторів-волонтерів на кожному з дванадцяти секторів. Виконання різноманітних спеціальних вправ перетворили стадіон у масштабний фізкультурно-спортивний захід. Емоції, радість та усмішки діток - найкраща нагорода усім, хто доклав зусиль до організації цього заходу.
А найбільшу вдячність звісно ж висловлюємо нашим захисникам та захисницям, завдяки їх мужності ми маємо можливість проводити такі заходи!