Наш земляк — найкращий
В Італії зараз триває новий волейбольний сезон. Наприкінці жовтня — на початку листопада команди розіграли між собою перший трофей кампанії 2022/23 — суперкубок Італії.

Цього року на нього претендували чотири команди. Серед них — «Перуджа» українця Олега Плотницького, що вийшла на турнір у статусі володаря кубка Італії в сезоні 2021 року. У фінальному поєдинку з «Чівітановою» перемогла «Перуджа», здобувши суперкубок Італії.
За підсумками переможного матчу Плотницького обрали найціннішим волейболістом турніру та нагородили премією MVP суперкубка, відзначивши внесок гравця збірної України в перемогу «Перуджі».
Нагадаємо, Олег Плотницький — вихованець хмельницького волейболу, капітан збірної України.
Дякуємо Олегу Плотницькому за гідні виступи на міжнародному рівні і волонтерську діяльність із підтримки співвітчизників у боротьбі з підступним російським ворогом.

Лідер — незмінний
Триває чемпіонат України з футболу в першій лізі.
Звітний тур у групі А був безкомпромісним — жодної нічиєї. Кам’янець-подільський «Епіцентр» здолав на виїзді «Маріуполь», забивши єдиний у матчі гол. Інші зустрічі завершилися так: «Полісся» Житомир — «Нива» Тернопіль — 2:1, «Карпати» Львів — «Діназ» Вишгород — 3:2, «Прикарпаття» Івано-Франківськ — «Буковина» Чернівці — 2:1.
 Всі команди провели по одинадцять ігор. Лідирує «Полісся» — 31 очко. У «Карпат» — 25, «Епіцентра» — 20, «Ниви» — 15, «Прикарпаття» — 14, «Діназа» — 9, «Буковини» — 6 очок, у «Маріуполя» — 3 очки.