Надрукувати
Категорія: Спорт
Перегляди: 545

Вийшли в лідери
У черговому турі чемпіонату України з волейболу в суперлізі серед чоловіків городоцька команда «Епіцентр-Подоляни» здолала лідера — дніпровський «Прометей» — 3:0.

Після чотирнадцяти матчів наші земляки вийшли в лідери, набравши 39 очок. У «Прометея» — 36, «МХП-Вінниця» —
23 очки. А замикає турнірну таблицю серед восьми колективів — «Барком-Збірна
України U-18» — 9 очок.
Зараз у чемпіонаті настала коротка перерва, викликана іграми на кубок ліги.

Поки — треті
Триває чемпіонат України з баскетболу у вищій лізі. На першому етапі сімнадцять чоловічих колективів міряються силами в трьох групах.
Днями відбувся черговий тур. Команда «Хмельницький», що виступає в групі 1, перемогла «Вінницьких зубрів» — 72:62. Очолює турнірну таблицю «Житомир», який сім матчів виграв і лише один програв. Наші земляки йдуть третіми серед п’яти колективів після двох перемог і трьох поразок. Правда, вони можуть зміцнити позиції, бо мають три гри в запасі.

Вітаємо чемпіонів і спонсорів
У Лютежі на Київщині відбулася фінальна частина чемпіонату України з футболу серед ветеранів вікової категорії 35 років і більше. Виступало чотири колективи.
Здобувши дві перемоги й звівши один матч унічию, новоушицький «Агробізнес» став чемпіоном. Призові місця посіли «Кудрівка-Veterans» із Чернігівської області та «Поділ» Полтава. Кращим гравцем турніру став Микола Іщенко з «Агробізнеса».
Варто зазначити, що дещо раніше чемпіоном держави серед ветеранів у віковій категорії 45 років і більше став волочиський «Агробізнес».
Успіх гравців і тренерів команд нашого краю розділяють і ТОВ «Агробізнес» та благодійний фонд родини Собуцьких, які постійно дбають про розвиток футболу на Хмельниччині.