Надрукувати
Категорія: Спорт
Перегляди: 491

Наші земляки виграли кубок
Вісім команд чоловічої волейбольної суперліги України розіграли в Чернівцях кубок ліги. Боротьба велася не лише за почесний трофей, а й за право зіграти в єврокубках у сезоні 2023-2024 років.

У першому поєдинку команда «Епіцентр-Подоляни» з Городка розгромила колектив «Барком-Збірна України U-18» з рахунком 3:0, а в півфіналі — здолала харківський клуб «Юридична академія» — 3:1. Окрасою турніру стала фінальна гра, в якій зійшлися «Епіцентр-Подоляни» й «Прометей» із Дніпра. Вона проходила драматично й напружено. Наші земляки поступилися в першій партії, а потім зрівняли рахунок. Дніпряни знову вийшли вперед. Останні дві партії були за подолянами, які й здобули кубок. А приз найціннішого гравця теж дістався волейболісту з Городка. Його володарем став Горден Брова.
Отож, завоювавши свій перший трофей у сезоні 2022-2023 років, команда «Епіцентр-Подоляни» виступатиме в наступному сезоні на європейській арені.

Медаль — лише в ривку
У колумбійській столиці Боготі відбувся чемпіонат світу з важкої атлетики.
Абсолютна чемпіонка світу 2021 року Аліна Марущак з Хмельниччини виступала у ваговій категорії 81 кг. У ривку вона завоювала срібну нагороду (119 кг). На жаль, у поштовху титулована наша землячка була лише сьомою. А в підсумку в сумі двоборства вона посіла шосте місце (256 кг).