Надрукувати
Категорія: Спорт
Перегляди: 327

«Сокіл» на других ролях
Триває чемпіонат України з футзалу в екстра-лізі, що проходить у чотири етапи.

На першому — по п’ять команд мірялися силами в групах «Захід» і «Центр» у два кола. Хмельницький «Сокіл» посів четверту сходинку в групі «Захід». На другому етапі колективи провели п’ять турів, у яких вони протистояли суперникам з іншої групи.
Минулої суботи наші земляки приймали команду групи «Центр» — «Рятувальник» з міста Ромни. Господарі розпочали впевнено й вели 2:0. Наприкінці поєдинку гостям вдалося скоротити рахунок, але на більше вони не спромоглися.
Після цієї перемоги «Сокіл» набрав 9 очок і, маючи п’ять ігор у запасі, посідає четверте місце в групі «Захід». Лідирує івано-франківський «Ураган» — 29 очок. У львівської «Енергії» — 26, «Кардинала-Рівнестандарт» — 15 очок. А на останньому, п’ятому місці — львівський «In. IT» — 6 очок.
Свій черговий матч вже третього етапу хмельничани проведуть 21 січня в Львові з «Енергією».

Серед кращих є і подоляни
Асоціація спортивних журналістів України оголосила найкращих атлетів 2022 року. Переміг лижний акробат, срібний призер Олімпійських ігор у Пекіні Олександр Авраменко з Миколаївщини.
Серед кращих спортсменів є і хмельничани: плавець Михайло Романчук у рейтинзі дев’ятий, його дружина, стрибунка в довжину й потрійним стрибком Марина Бех-Романчук — одинадцята. А в номінації «Найкраща атлетка року» Марина посідає четверте місце

Віддали данину пам’яті
У Теофіполі відбувся турнір з мініфутболу. За Кубок пам’яті Павла Худзіка — відомого українського футболіста, уродженця Теофіполя — боролися чотири команди.
Почесний трофей здобув нетішинський «Енергетик». Друге-четверте місця відповідно посіли «Україна-2001» Теофіполь, «Запуття» Волочиськ, «Перлина Поділля» Білогір’я.