Ольга Полюк за крок від медалі
Перші в календарному році етапи Кубка світу з лижної акробатики прийняв канадський Ла-Релайс. Саме в цьому місті впродовж 21-22 січня на двох спарених етапах відбулися особисті старти.

У перший день змагань на третю сходинку п’єдесталу зійшла рівненчанка Анастасія Новосад, виконавши в суперфіналі подвійне сальто з трьома гвинтами на оцінку 86,71 бала. За крок від п’єдесталу з сумою 71,34 зупинилася хмельничанка Ольга Полюк. Під час вечірньої програми у фіналі Полюк вдало виконала комбінацію на 82,53 бала й посіла третє місце. Новосад була п’ятою.
До фіналу (ТОП-12) пробилися і Полюк, і Новосад, але на відміну від попереднього етапу, до суперфіналу потрапила з четвертим результатом лише Анастасія (84,10). Ольга Полюк виконала стрибок на оцінку 80,01 бала – це восьме місце.  
У рамках суперфіналу Анастасія Новосад фінішувати на третьому місці. До речі, завоювавши в Канаді дві бронзові нагороди за підсумками трьох етапів Кубка світу цього сезону, вона перебуває на проміжному четвертому місці в загальному заліку, а Полюк — на дев’ятому.
Черговий етап Кубка світу відбудеться 3 лютого в США, на курорті Дір Веллі. Бажаємо Ользі Полюк та іншим нашим співвітчизникам успішних стартів.

На підтримку України
У Норвегії відбувся традиційний міжнародний футбольний турнір — Кубок ветеранів. Цього року він мав розширений склад учасників та статус благодійного — кошти збирали на допомогу Україні.
Футболісти нашої держави виступали двома складами. Перший був представлений у турнірі збірних, а другий — у ветеранському турнірі вікової категорії понад 40 років.
У турнірі збірних у приміщенні грали Норвегія, Україна, Фінляндія та Фарерські острови. Наша команда, що складалася з відомих у минулому футболістів, у тому числі й з Хмельниччини, почергово перемогли фіннів і фарерців відповідно 3:0 та 4:1. Потім наші співвітчизники зіграли внічию з норвежцями — 1:1. У фіналі збірна України перемогла Фарери з рахунком 6:1 і виборола кубок.
У ветеранському турнірі вікової категорії понад сорок років наша команда здолала всіх суперників і здобула почесний трофей.
Українські футболісти й тренери взяли участь у кількох патріотичних заходах на підтримку України. Це посприяло тому, що було зібрано мільйон норвезьких крон (еквівалент майже чотирьох мільйонів гривень).
Поїздка в Норвегію відбулася завдяки сприянню ТОВ «Агробізнес» і благодійного фонду сім’ї Собуцьких.

Футбольні баталії юних
Триває всеукраїнський об’єднаний турнір з футболу серед команд дитячо-юнацьких спортивних закладів, що проходить у чотирьох вікових категоріях. Хмельниччину в розіграші кубка представляє два колективи.
«Поділля» з обласного центру, що виступало серед найстарших, дійшло до 1/8 фіналу, де вдома поступилося столичній команді «Ніка» з рахунком 1:4. Отже, наші земляки припинили боротьбу.
Більш успішно виступає Хмельницька ДЮСШ-1 (U 15). Наші хлопці в 1/8 здолали «Тернопіль» — 3:2. В чвертьфіналі вони зустрічаються в двох матчах із львівськими «Карпатами». В першому поєдинку хмельничани поступилися вдома «Карпатам» — 1:2. Матч-відповідь заплановано провести на полі суперника 4 лютого.