Лідери в ударі
Успішно виступає в чемпіонаті України з волейболу в чоловічій суперлізі команда «Епіцентр-Подоляни» з Городка.

Наші земляки громлять усіх суперників. Цього разу вони здолали в гостях «МХП-Вінниця», вигравши три партії й поступившись у одній. Після дев’ятнадцяти турів колектив «Епіцентр-Подоляни» набрав 54 очки. На три очки менше в «Прометея» з Дніпра. Інші суперники безнадійно відстали. А замикає турнірну таблицю серед восьми колективів «Барком — Збірна України U-18» — 11 очок.

Новий успіх землячки
У німецькому місті Карлсруе відбувся турнір серії «World Athletics Indoor Tour gold».
Хмельничанка Марина Бех-Романчук у потрійному стрибку показала результат 14,41 метра й отримала бронзову медаль. Далі неї стрибнули лише кубинки Ліадагміс Повеа та Леяніс Перес-Ернандес, які відповідно приземлилися на позначках 14,64 та 14,45 метра.
Наша іменита землячка є чинною віцечемпіонкою світу та чемпіонкою Європи-2022 в потрійному стрибку у приміщенні.

Надія на пропущені матчі
Тривають ігри в групових турнірах регулярного чемпіонату чоловічої вищої ліги України з баскетболу.
У звітному поєдинку команда «Хмельницький» поступилася в рідних стінах «Вінницьким зубрам» — 75:103. Лідирує в групі 1 серед п’яти колективів «Житомир», що здобув дев’ять перемог і зазнав однієї поразки. Наші земляки — на четвертій сходинці (дві перемоги й шість поразок). Однак вони провели на два матчі менше від лідируючої трійки й можуть поповнити очковий багаж.

Чемпіонат гандболістів
Через повномасштабну війну з росією чемпіонат України з гандболу проходить у скороченому форматі. Наша область представлена в ньому двома командами.
У жіночій суперлізі, що складається з шести команд, грає «ДЮСШ-1-ХНУ» Хмельницький. На першому етапі в груповому турнірі наші землячки посіли друге місце серед трьох колективів, набравши два очки.
Згодом вони двічі поступилися іменитим суперницям, які грають у єврокубках. Зараз іде підготовка до третього туру, що відбудеться 27 лютого — 1 березня в Ужгороді. Хмельничанки з двома очками посідають п’яте місце. А лідирує львівська «Галичанка» — 10 очок.
Чоловіча команда «ХНУ-ДЮСШ-1» у вищій лізі виступає успішніше. Наші хлопці з
14 очками йдуть другими і відстають від лідера — харківського «ХАІ-ФГХО» лише на два очки при грі в запасі.

Вибули з боротьби
Близький до завершення всеукраїнський об’єднаний турнір з футболу серед команд дитячо-юнацьких спортивних закладів, що проходить у чотирьох вікових категоріях.
Команда Хмельницької ДЮСШ-1 серед юнаків п’ятнадцятирічного віку розпочала боротьбу за кубок упевнено й дійшла до чвертьфіналу. На жаль, на цьому етапі вона двічі програла одноліткам з львівських «Карпат» (1:2 і 1:4) і вибула з подальшої боротьби.