Уперше в історії
У Грузії відбувся чемпіонат світу з лижної акробатики. Учасники змагалися в трьох турнірах: чоловічому, жіночому й змішаному.

Уперше в історії збірна України виборола командну бронзову медаль чемпіонату світу в такому складі: Анастасія Новосад, Дмитро Котовський, Максим Кузнєцов (усі — з Рівного), закарпатець Олександр Окіпнюк та хмельничанка Ольга Полюк.
У турнірі жінок Анастасія Новосад завоювала бронзову нагороду. Ольга Полюк була дев’ятою серед дванадцяти фіналісток.

На допомогу армії
Позавчора в Чернівцях розпочався благодійний турнір із футболу на підтримку Збройних сил України. Він проходить за коловою системою в п’ять турів і триватиме до 11 березня. Силами міряються шість колективів.
Як повідомили в Хмельницькій обласній асоціації футболу, наш край представляють хмельницьке «Поділля» і полонський «Колос». Ось як вони зіграли в першому турі: «Колос» — «Варатик» Коломия — 3:0, «Поділля» — «Фазенда» Чернівці — 1:1.

Вдалий старт
Розпочався відкритий зимовий чемпіонат Тернопільської області з футболу, в якому бере участь і торішній чемпіон Хмельниччини — теофіпольська «Іскра».
Вісімнадцять команд розбиті на чотири групи. По дві кращих з кожної з них вийдуть до наступного етапу. З ¼ фіналу першість проходитиме за кубковою системою. Команди грають у селі Боричівка, поблизу Теребовлі, на полі зі штучним покриттям. У першому поєдинку в групі С, де виступає п’ять колективів, наші земляки перемогли заліщицький «Дністер» з рахунком 3:1.

Дали бій фаворитам
Досить потужно в Ужгороді на першому етапі розіграшу кубка України з гандболу зіграла чоловіча команда «ХНУ-ДЮСШ-1» Хмельницький, яка виступає у вищій лізі.
Жереб звів наших земляків з одним із лідерів суперліги – ужгородськими «Карпатами». Хмельничани грали самовіддано й перемогли в першій зустрічі з рахунком 38:35. Назрівала сенсація. Наступного дня на майданчику теж було жарко. Ужгородці взяли реванш із рахунком 34:31 і лише за додатковим показником пройшли далі.