Заключний етап
«Епіцентр» із Кам’янця-Подільського посилено готується в Києві до другого етапу чемпіонату України з футболу в першій лізі.

На другому тренувальному зборі наші земляки провели шість контрольних зустрічей. Три перемоги, дві нічиї й одна поразка — такий їхній результат. Головний тренер кам’янчан Сергій Нагорняк задоволений діями команди, яка поставлені завдання виконала.
На заключному, третьому етапі, що розпочався 9 березня, «Епіцентр» головну увагу зосередить на тактиці. Також заплановано три контрольні зустрічі з професійними колективами. Перша з них відбулася минулого понеділка в Ковалівці Київської області з командою прем’єр-ліги «Колос». Із рахунком 4:3 перемогу здобув «Епіцентр». Наступними суперниками будуть «Діназ» Вишгород і ФК «Чернігів».
А другий етап чемпіонату першої ліги кам’янчани розпочнуть у рідних стінах 8 квітня матчем зі столичною «Оболонню». Нагадаємо, що за нагороди чемпіонату й путівки до прем’єр-ліги поведуть боротьбу вісім команд.

Піднялися вище
Триває чемпіонат України з футзалу в екстра-лізі.
Хмельницький «Сокіл» додає від матчу до матчу. Подоляни здобули в гостях і вдома перемоги над командою «Черкасиобленерго» відповідно 4:1 і 4:2. Таким чином вони в групі «Захід» перемістилися з останнього, п’ятого місця на сходинку вище, маючи в активі 16 очок. А лідирує івано-франківський «Ураган» — 40 очок.

Земляки в півфіналі
У Чернівцях завершилися чвертьфінальні ігри чемпіонату України з волейболу серед команд чоловічої суперліги.
Без проблем пробився до наступного етапу колектив «Епіцентр-Подоляни» з Городка Хмельницької області. Наші земляки двічі здолали «Барком-Збірна України U18» з однаковим рахунком — 3:0.
До півфіналу також вийшли дніпровський «Прометей», харківська «Юридична академія» і ВК «Житичі-Полісся» з Житомира.