Наш «Колос» зіграв достойно
У Чернівцях завершився благодійний футбольний турнір на підтримку Збройних сил України.

Виступало шість колективів. Переможцем стала команда першої футбольної ліги України — чернівецька «Буковина». Аматорський колектив із Хмельниччини — «Колос» Полонне посів другу сходинку. Третім призером стала коломийська команда «Варатик».
Виручені на турнірі кошти організатори перерахують Українській армії.

Цього разу поступилися
Відбувся третій тур четвертого етапу чемпіонату України з футзалу в екстралізі.
Після двох перемог поспіль хмельницький «Сокіл» цього разу поступився. Виступаючи в столиці проти команди «ХІТ», наші земляки пропустили п’ять м’ячів, спромігшись лише на гол престижу.
Ця поразка не вплинула на турнірне становище подолян. З шістнадцятьма очками вони посідають четверте місце серед п’яти колективів групи «Захід». Лідирує івано-франківський «Ураган» — 44 очки.

А могли перемогти двічі…
Розпочався другий етап чемпіонату України з баскетболу у вищій чоловічій лізі.
Вісім сильніших команд серед сімнадцяти сформували дві групи і зіграють у два кола без врахування очок, зароблених на першому етапі. По дві кращі з квартетів сформують фінальну групу, яка у два кола розіграє 1-4 підсумкові місця.
Решта команд, серед них і хмельницька, після першого етапу сформували одну групу з дев’яти колективів. Вони розіграють між собою підсумкові 9-17 місця без урахування очок першого етапу в одне коло. БК «Хмельницький» порадував у першому матчі, здобувши перемогу над дніпровським «Інваспорт-СДЮШОР-5» з рахунком 79-67. Наші земляки були близькими до успіху і в зустрічі з «Вінницькими зубрами», але, на жаль, поступилися — 77:79.
Зараз турнірну таблицю в групі очолює миколаївський «Ніко-Баскет» — 4 очки. Одразу п’ять команд, у тому числі й хмельницька, набрали по три очки. В аутсайдерах — «Полтава» — два очки.