Драматичний поєдинок
Розпочався другий етап чемпіонату України з футболу в першій лізі. Грає дві групи: на підвищення в класі і на вибування.

Кам’янецький «Епіцентр» свій перший матч у групі сильніших проводив у Києві з лідером – «Оболонню». Наші земляки виступали в ролі господарів. Перший тайм пройшов під диктовку столичних футболістів. Вони втратили шанс відкрити рахунок, не реалізувавши пенальті. Після перепочинку гра вирівнялася, а згодом, після вилучення киянина, в основному точилася на половині поля оболонців. Та і кам’янчанам не вдалося реалізувати жоден із сприятливих моментів. Нічия – 0:0.
Інші матчі в групі завершилися так: «Нива» Тернопіль – ЛНЗ Черкаси – 1:2, «Карпати» Львів – «Кремінь» Кременчук – 2:0, «Полісся» Житомир – «Металург» Запоріжжя – 1:2.
Очолює турнірну таблицю серед восьми колективів «Оболонь» – 17 очок. У «Полісся» – 16, ЛНЗ – 11, «Металурга» – 10, у «Карпат» і «Епіцентра» – по 9 очок, «Ниви» – 3, «Кременя» – 2 очки.

У наших – «срібло»
У Львові відбувся відкритий командний чемпіонат України зі стрільби з пневматичної зброї. Виступало понад 140 спортсменів 2005 року народження та молодших з десяти областей.
Наша збірна в складі учнів Хмельницької ОДЮСШ Віталія Стецюка, Назара Барановського, Вікторії Синиці (тренер Крістіна Гілевич) та учениці Кам’янець-Подільської ДЮСШ № 1 Дарини Черненко (тренер Анастасія Савельєва) завоювала срібні медалі у вправі ГП-11 (стрільба з пневматичної гвинтівки з оптичним прицілом, 40 пострілів по рухомій мішені на відстані 10 м).
Чемпіонами стали спортсмени Вінниччини, представники Івано-Франківщини – треті.

Друга перемога
Другий етап чемпіонату України з баскетболу у вищій чоловічій лізі серед дев’яти команд, що ведуть боротьбу за 9-17 місця, продовжився в Чернівцях.
Команда «Хмельницький» здобула другу перемогу в трьох матчах, цього разу над «Ужгородом» — 80:54. Наші земляки з дев’ятьма очками — на четвертій сходинці. Лідирує «Калуш-ПНУ» — 13 очок. А замикає турнірну таблицю «Полтава» — 5 очок.

Теофіпольці у фіналі
Наближається до завершення відкритий зимовий чемпіонат Тернопільщини з футболу, на старт якого вийшли 18 команд у чотирьох групах.
Чемпіон Хмельниччини – теофіпольська «Іскра» – виступає в турнірі досить потужно. Ставши переможцем групи, наші земляки в чвертьфіналі здолали «Лісму» Шляхтинці – 3:2, а в півфіналі – «Колос» Бучач – 2:0. Суперником «Іскри» в головному поєдинку турніру став заліщицький «Дністер».