У Хмельницькому прикордонники змагались з міською радою задля благодійної допомоги бойовим побратимам та вшанування пам’яті охоронців кордону.

29 квітня в Хмельницькому, у переддень Дня прикордонника України, відбувся благодійний футбольний матч між командами Національної академії Держприкордонслужби України та Хмельницької міської ради. Першість пройшла на стадіоні «Поділля» в рамках показових та благодійних заходів для хмельничан та гостей міста.
Перед початком матчу міський голова Олександр Симчишин привітав прикордонників з прийдешнім професійним святом та закликав усіх присутніх вшанувати хвилиною мовчання пам’ять подвигу охоронців кордону, які ціною власного життя стримували та стримують рашистську навалу. Також Олександр Симчишин передав командиру одного з бойових підрозділів 15 мобільного прикордонного загону «Сталевий кордон» квадрокоптер та сертифікати на два мобільні генератори. Крім того, всі охочі глядачі та учасники зустрічі могли зробити благодійну пожертву задля мети товариської першості.
Обидва тайми футбольного матчу пройшли в запеклій боротьбі. Перший гол забила команда міської ради та невдовзі прикордонники вирівняли рахунок зі штрафного. У другій половині матчу футболісти міськради таки знайшли можливість забити переможний гол та перемогти на останніх хвилинах.
Після зустрічі ректор Національної академії генерал-майор Олександр Луцький подякував учасникам та гостям благодійного матчу та наголосив на постійній та всебічній підтримці міською радою прикордонного вишу. Також всім учасникам першості були вручені пам’ятні подарунки.
Всі кошти, які були зібрані під час сьогоднішніх заходів, будуть направлені на всебічне забезпечення підрозділів мобільного прикордонного загону «Сталевий кордон».