Гості показали клас
У розпалі чемпіонат України з футболу в першій лізі. Особливо інтригуюче проходять ігри в групі підвищення в класі.

Звітний тур був за гостями. Кам’янецький «Епіцентр» зустрічався в Кременчуці з місцевим «Кременем». Матч проходив під диктовку наших земляків. У середині першого тайму вони відкрили рахунок, а після перерви подвоїли його. Та господарі не змирилися і наприкінці тайму скоротили розрив. Вони могли навіть урятуватися на останній хвилині доданого часу, але блискуче зіграв голкіпер кам’янчан. Отож — 1:2.
Столична «Оболонь» поступилася вдома львівським «Карпатам» — 1:2. З таким же рахунком житомирське «Полісся» взяло гору над черкаським «ЛНЗ» на його полі. У матчі запорізького «Металурга» й тернопільської «Ниви» зафіксована бойова нічия — 1:1.
Одноосібним лідером стало «Полісся» — 22 очки. В «Оболоні» — 21, «Карпат» — 16, «ЛНЗ» — 15, «Металурга» — 14, «Епіцентру» — 12, у «Кременя» і «Ниви» — по 5 очок.

Рекордів встановили багато
Всеукраїнські змагання з легкоатлетичних метань на честь олімпійських чемпіонів 1972 року, уродженців Хмельниччини Фаїни Мельник i Анатолія Бондарчука, та ІІ етап кубка України з легкоатлетичних метань відбулися в Кам’янці-Подільському.
Цьогоріч на традиційний форум метальників прибула рекордна кількість учасників: 158 спортсменів із сімнадцяти областей та міста Києва. Вони мірялися силами в п’ятьох вікових групах (кадети, юнаки, юніори, молодь, дорослі). Змагання відбувалися на двох спортивних аренах у чотирьох дисциплінах – метанні списа, молота, диска і штовханні ядра.
За два змагальних дні спортсмени загалом встановили 118 особистих рекордів, а п’ятеро – виконали або підтвердили нормативи на юніорський U20 та молодіжний U23 чемпіонати Європи-2023.

Хмельничани — в десятці
Завершився чемпіонат України з баскетболу серед чоловіків у вищій лізі, де змагалося сімнадцять колективів.
На другому етапі вісімка сильніших розігрувала нагороди. Чемпіоном стала команда «Рівне-ОШВСМ». Срібні медалі здобув «Кривбас», бронзові нагороди в «Самбора» зі Львівщини.
Команда «Хмельницький» виступала в групі, яка розігрувала 9-17 місця. Наші земляки стартували невпевнено, але поступово нарощували потенціал і переконливо провели заключний відрізок чемпіонату. У підсумку «Хмельницький» — десятий.