Надрукувати
Категорія: Спорт
Перегляди: 286

Інтрига ще залишається
За два тури до завершення чемпіонату України з футболу в першій лізі стали відомі володарі прямих путівок до прем’єр-ліги.

Та спершу наведемо результати звітного туру в групі підвищення в класі. “Карпати” Львів — “Металург” Запоріжжя — 0:1, “Епіцентр” Кам’янець-Подільський — “ЛНЗ” Черкаси — 0:2, “Полісся” Житомир — “Кремінь” Кременчук — 5:0, “Нива” Тернопіль — “Оболонь” Київ — 1:2.
Доробок команд зараз такий: “Полісся” — 28 очок, “Оболонь” — 27, “ЛНЗ” — 19, “Карпати” й “Металург” — по 17, “Епіцентр” — 12, “Кремінь” і “Нива” — по 6 очок.
Отож, “Полісся” вперше в історії вийшло до прем’єр-ліги, а “Оболонь” — після тривалої перерви повернулася до грандів. Інтрига в чемпіонаті ще залишається, адже команди, що в підсумку займуть третє-четверте місця, проведуть перехідні матчі з представниками еліти вітчизняного футболу, які посядуть чотирнадцяту-тринадцяту сходинки у прем’єр-лізі.
Нагадаємо, що перша ліга завершує свій чемпіонат наприкінці травня.

“Колос” іде другим
Триває друге коло першого етапу аматорського чемпіонату України з футболу.
У групі 1, де виступає полонський “Колос”, відбувся черговий тур. Наші земляки здолали в гостях луцьку команду “ЛСТМ” — 2:1.
На чолі турнірної таблиці — стрийська “Скала 1911” — 25 очок. “Колос” відстає лише на один пункт. А на останньому, сьомому місці “Варатик” із Тернопільщини, що не набрав ще жодного очка.

Виступили гідно
В Умані проведено кубок України з веслування на байдарках і каное.
Хмельниччину представляли 26 вихованців дитячо-юнацьких спортивних шкіл № 3 і 4 з обласного центру і Волочиської ДЮСШ. У командному заліку наші земляки посіли четверте місце. Чемпіонками серед дорослих стали хмельничанки - байдарочниця Ганна Павлова і каноїстка Анастасія Дежицька. Ці та інші посланці області також посіли й низку призових місць на різних дистанціях.