Останні акорди
Лише один тур залишилося провести в чемпіонаті України з футболу в першій лізі.

А ось як зіграли команди групи підвищення в класі напередодні: «ЛНЗ» Черкаси – «Карпати» Львів – 4:1, «Металург» Запоріжжя – «Епіцентр» Кам’янець-Подільський – 1:0, «Кремінь» Кременчук – «Нива» Тернопіль – 2:2, «Оболонь» Київ – «Полісся» Житомир – 1:1.
У «Полісся» – 29, «Оболоні» – 28, «ЛНЗ» – 22, «Металурга» – 20, «Карпат» – 17, «Епіцентра» – 12 очок, «Кремінь» і «Нива» набрали по 7 очок.

Вийшли до наступного етапу
Полонський «Колос» завершив груповий етап аматорського чемпіонату України з футболу. Здолавши «Факел» із Вінниччини з рахунком 3:1, він очолив турнірну таблицю, набравши 27 очок.
Правда, переможець групи 1 ще не відомий, адже стрийська «Скала 1911», що йде другою з 25 очками, проведе зустріч із ФК «Куликів» на його полі 28 травня. Та це вже не стільки важливо: головне, що наші земляки вийшли до фінального етапу, де вісім команд з двох груп продовжать боротьбу за нагороди.

Чемпіонат набирає розгону
Цього року в чемпіонаті області з футболу виступає дванадцять команд.
Вже відбулося чотири тури. В звітному зафіксовано такі результати: ФК «Жищинці» — ФК «Дунаївці» — 1:0, «Олімп» Деражня — «Оболонь-Чемерівці» — 2:6, «Вікторія» Городок — «Перлина Поділля» Білогір’я — 1:4, «Іскра» Теофіполь — «Случ» Красилів — 1:3. Матчі «Колос» Полонне — ФК «Антоніни» і «Енергетик-ХАЕС» Нетішин — «Поділля» Хмельницький відбудуться пізніше.
Очолює турнірну таблицю «Случ» — 12 очок. По 9 — у «Колоса» й «Поділля», які в разі успіху в зазначених вище матчах, можуть наздогнати лідера. Поки найгірше виступають «Олімп» і «Вікторія», що не набрали ще жодного очка.