Надрукувати
Категорія: Спорт
Перегляди: 1931

Іллічівськ Одеської області вперше прийняв кубок України з легкої атлетики серед ветеранів, який традиційно проводився в Ялті до окупації Криму Росією.

Затишний стадіон «Шкільний» із сучасним покриттям легкоатлетичних доріжок і секторів та привітним персоналом припав до вподоби учасникам змагань, понад третина яких має досвід виступів на міжнародному рівні. Хороша погода і гостра конкуренція посприяли встановленню рекордів України серед ветеранів у п’ятьох видах.
Великого успіху досягла збірна Хмельницької області, яка набрала найбільшу кількість очок серед команд усіх областей і стала переможницею цих престижних змагань не лише у третій групі, але й у абсолютній першості.
До числа призерів в окремих видах у своїх вікових групах пробилися: кам’янчани Михайло Моспан (біг 800 та 1500 м), Олександр Ткачук (біг 100 м, висота), Олена Поблічко та Євгенія Янкун (ядро, довжина), Валентин Ліпіч (біг 100 і 200 м, довжина), красилівчанин Микола Оніщук (біг 5000 м, спортивна ходьба 5000 м), славутчанин Олександр Музалевський (біг 5000 м), хмельничани Ганна Сікора та Юрій Адамков (біг 1500 м і 5000 м), Віктор Флентін (біг 800 і 1500 м), Олександр Захаров (біг 400 і 800 м).
Поїздка нашої збірної до приморського міста відбулася завдяки фінансовій підтримці управління молоді та спорту облдержадміністрації. Вдячні ветерани не підвели, гідно представивши Подільський край.