Надрукувати
Категорія: Спорт
Перегляди: 996

На шостий міжобласний турнір «Подільська зима», що відбувся під егідою регіонального відділення Національного олімпійського комітету України, до Хмельницького прибуло понад 200 спортсменів 1998 року народження і молодших, які представили 13 команд з восьми областей.


Змагання були досить високого рівня, адже  в них взяли участь понад 20 переможців та призерів юнацьких і юніорських всеукраїнських і міжнародних змагань. Більшість з спортсменів продемонстрували хорошу готовність до зимового сезону.
У ході безкомпромісної боротьби протягом двох днів було розіграно 20 комплектів медалей в бігових (від 60 до 2000 метрів) і стрибкових видах та у штовханні ядра.  З багатьох дисциплін демонструвалися результати рівня першого  розряду.
Найкращими спортсменами були визначені хмельничани: Анастасія Колотій, яка здобула першість в стрибках у довжину — 5,93 та в бігу на 60 м — 7,56 сек. (рекорд турніру); Іван Капітанчук, котрий виграв забіги на 600 м та 300 м (останній рекорд турніру — 40,73 сек.). Вони отримали спеціальні призи. Переможці у кожній дисципліні нагороджені кубками, а всі призери медалями, грамотами та цінними призами.