Надрукувати
Категорія: Спорт
Перегляди: 1373

У Хмельницькому фізкультурно-оздоровчому комплексі «Новатор» відбувся всеукраїнський турнір з дзюдо серед юнаків 2002-2003 та 2004-2005 років народження. В рамках змагань також проведено першість у командному протистоянні (стінка на стінку). Всього було розіграно 19 комплектів нагород.
Загалом взяли участь  понад 350 дзюдоїстів, які представляли 26 команд з  десяти областей. Місцевих спортсменів заявили ДЮСШ «Динамо», ДЮСШ «Авангард» та СК «Новатор».

Масштабне свято цього популярного виду єдиноборства присвятили 50-річчю державного підприємства «Новатор», 10-річчю однойменного спортивного клубу та 25-й річниці Національного олімпійського комітету України.
Одразу на трьох  татамі змагалися юні спортсмени за право стати кращими у своїх вагових категоріях. З-поміж інших учасників переможцями стали дунаївчани  Артур Горбунов,  Олександр Зелінський та Богдан Романов,  кам’янчанин Ілля  Івасишен,  нетішинець Ілля Азаренко,  хмельничани  Андрій Жижанов  і Всеволод Клімов.
У командному протистоянні (стінка на стінку) перше місце – смт Коцюбинське (Київська область), друге   – Васильків (Київська область), третіми стали Хмельницький СК «Новатор» та  м. Дунаївці.