У прем’єр-лізі чемпіонату області з футболу в сезоні 2015 року виступали вісім команд. Чемпіоном, здобувши чотирнадцять перемог у чотирнадцяти матчах, стала команда «Збруч» Волочиськ. «Срібло» другий рік поспіль виборює старокостянтинівський «Случ».

Найбільша інтрига була в боротьбі за бронзові нагороди, де за два тури до завершення змагань на третє місце претендувало чотири команди. Але медалі дісталися СК «Поділля-ДЮСШ-1» з Хмельницького. Цей колектив після невдалого першого кола зумів підсилити склад і впевнено провів другу частину чемпіонату. Знову не пощастило команді з Дунаєвець, яка як і  торік фінішувала за крок до п’єдесталу. Минулорічний бронзовий призер  НФК «Поділля» став лише п’ятим. «Енергетик» із Нетішина серед усіх претендентів на «бронзу» менш успішно провів заключні матчі і в результаті посів лише шосте місце. Сьомою завершила турнір «Славута». Ця молода команда в майбутньому має хороші перспективи в боротьбі за призові місця в прем’єр-лізі. Набравши рівну кількість очок, але поступившись за додатковими показниками, замкнула турнірну таблицю команда «Перлина-Поділля» з Білогір’я, якій ще не вистачає досвіду на рівних боротися з лідерами чемпіонату.
У літнє міжсезоння  проведено кубок області з футболу. У фінальній грі волочиський «Збруч» зустрічався зі старокостянтинівським «Случем». Основний час завершили з нічийним результатом — 1:1, а в серії післяматчевих одинадцятиметрових ударів перемогли футболісти з Волочиська.
Перша ліга «Колос», де чемпіонат спільно проводили обласна федерація футболу  і ФСТ «Колос» АПК України, була розділена на три групи за територіальним принципом. Усього виступало 20 команд. У фінальному етапі, що проходив на штучному полі ДЮСШ-1 в Хмельницькому, перемогла команда «Епіцентр-Вікторія» (Городок). «Срібло» поїхало з командою  «Астра» в с. Масівці Хмельницького району. «Бронзу» здобула команда «Нива» (Летичів), яка в серії одинадцятиметрових ударів перемогла команду «Полонь» (Полонне).