Керівники області відзначили спортивну еліту Хмельниччини. Урочисте нагородження та вручення обласних премій за вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту та пропаганду здорового способу життя відбулося з участю голови обласної ради Михайла Загородного, першого заступника  голови облдержадміністрації Василя Процюка, заступника Хмельницького міського голови Галини Мельник.

Василь Процюк привітав усіх присутніх, для кого заняття спортом стало не просто захопленням, а дійсно покликанням душі.
«Хочу подякувати вам за те, що своїми досягненнями ви творите і примножуєте спортивну славу нашого краю та й України в цілому — наголосив у своєму виступі Михайло Загородний. — Хочу побажати спортсменам і тренерам підкорення нових вершин, а також залучати до спорту якомога більше дітей, надихаючи своїм прикладом».
За підсумками досягнень на міжнародних та всеукраїнських аренах, обласну премію отримали 93 особи: 30 спортсменів з олімпійських видів спорту, в тому числі ті, хто вже здобув ліцензії до Ріо-де-Жанейро — Павло Олійник (вільна боротьба), Людмила Оляновська (легка атлетика), Павло Алтухов та Інна Грищун (веслування на байдарках і каное), Олександр Пелешенко (важка атлетика); 10 спортсменів з видів спорту, що не входять до олімпійської програми, 16 спортсменів-юніорів, 5 кращих спортсменів-паралімпійців, 6 спортсменів ветеранського спорту, 19 тренерів та 7 фахівців галузі фізичної культури і спорту. Всього на їх преміювання цьогоріч з обласного бюджету було виділено майже 930 тисяч гривень.
Спортсмени та відомі в краї тренери, зокрема Михайло Мацьоха, Геннадій Домбровський, подякували очільникам області за увагу і вагому підтримку спортсменів та їх наставників і запевнили, що при подальшому належному фінансуванні галузі спорту зроблять все від них залежне, щоб примножити медальні здобутки подолян на найпрестижніших змаганнях, завоювати нагороди на міжнародних змаганнях, в першу чергу — на Олімпіаді-2016 у Бразилії.
Крім того, голова Хмельницького обласного відділення Національного олімпійського комітету України Юрій Краснюк з нагоди 25-річчя НОК України вручив подяки і почесні грамоти дванадцятьом уславленим спортсменам і фахівцям спорту, зокрема олімпійському чемпіону Сергію Нагорному, заслуженому тренеру України Анатолію Новікову, а колишній багаторічний голова відділення НОК Євген Костін отримав плакетку з постановою та ювілейною медаллю, як один із засновників НОК України.
Підтримував святковий настрій в залі виступ чоловічого вокального ансамблю «Mikst» обласної філармонії.