Успішно розпочала зимовий сезон  хмельничанка, майстер спорту України міжнародного класу Марина Бех. Виступаючи на традиційних змаганнях «Новорічний день стрибуна», який з 1969 року проводиться в легкоатлетичному манежі Львівського державного університету фізичної культури, ця двадцятирічна спортсменка не лише стала переможницею престижного турніру, а й оновила рекорди.

Проте початок змагань у секторі для стрибків у довжину серед жінок видався нервовим і не віщував Марині нічого хорошого. Лише після двох заступів їй вдалося виконати залікову спробу на 6 м 28 см. А  в фіналі вона зібралася і двічі перевершила рекорди турніру. Спочатку приземлилася на позначці 6 м 48 см, а в останній спробі  — на 6 м 51 см.
Попереднє досягнення (6 м 33 см) належало дворазовій переможниці турніру, хмельничанці  Наталії Снігур (дівоче прізвище Паланій). До речі, Бех теж вдруге виграла першість на цьому турнірі.
На останньому дні стрибуна виступала ще одна вихованка Вадима Крушинського – Анастасія Колотій. Стрибнувши на 5 м 75 см, вона зайняла четверте місце, відставши на два сантиметри від третьої призерки. Між іншим, львівський результат Марини Бех 6 м 51 см є новим рекордом Хмельницької області в стрибках у приміщенні.  Він є вагомою заявкою на успіх в олімпійському сезоні, однак спочатку необхідно буде виконати кваліфікаційний норматив (6 м 70 см), а далі сподіватися на удачу в Ріо-де-Жанейро на Олімпійських іграх.