Національна спортивна база «Тисовець» в Сколе Львівської області прийняла чемпіонат України з лижних гонок зі спринту (дистанція 1,6 км в різних вікових групах.

Серед кращих були і наші земляки. Так, майстер спорту з Хмельницького Андрій Петрук виявився найшвидшим в класичному стилі. Додав залікових очок нашій команді ще один представник обласного центру – досвідчений майстер спорту Дмитро Козачок, який фінішував одинадцятим у вільному стилі. Сили випробував у лижних перегонах провідний наш веслувальник на каное Павло Алтухов, який перебував на базі «Тисовець» під час навчально-тренувального збору. Його дебют у «класиці» завершився двадцять другим місцем.
У підсумку збірна Хмельниччини в складі вказаних спортсменів серед дорослих опинилася на шостій командній позиції.
У юнаків 2000 року народження і молодших відзначився Андрій Бренько з с.Заруддя Красилівського району, який виборов «бронзу» вільним стилем. Богдана Мельничук зі Старосинявського району, яка нині представляє Харківську і Хмельницьку області, зайняла четверте місце вільним і п’яте класичним стилями серед юніорок. Її брат – Михайло Мельничук (Харківська область) виграв забіг класикою серед юніорів.
За результатами виступів юнаків та юніорів Хмельницька область десята.
Готував до змагань нашу команду Микола Штунь.