У відкритому чемпіонаті області з легкої атлетики в приміщенні взяли участь 150 представників з п’яти міст та восьми районів Хмельниччини і стрибуни у висоту з Тернополя. Змагання відбувалися в двох вікових групах.

За підсумками цього чемпіонату і виступів у весняно-осінній період 2015 року Федерація легкої атлетики області  визначила склад збірних Хмельниччини усіх вікових груп для участі в зимових офіційних всеукраїнських змаганнях.
Серед юнацької групи увагу фахівців привернули результати таких переможців: Анастасії  Колотій (на фото) (біг на 60 м  –  7,6 сек. та стрибки у довжину – 5 м 68 см);  Владислава Петровського (біг на 60 м – 7,0 сек., стрибки у довжину – 6 м 67 см); а також призерів у бігу на 200 метрів: Олександра  Лятавського – 24,2 сек.,  Івана Капітанчука – 24,3 сек.,  Андрія Капітанчука –  24,6 сек. Усі вони з обласного центру фізичного виховання учнівської молоді.
Серед юнацької групи  варто відзначити бігунів  Вадима Лонського зі Старої Синяви,  Вадима Іванчука зі Славути,  а також штовхальника ядра Андрія Сабова з Кам’янця-Подільського, ходачку Олександру Коцюрубу з Ярмолинецького району.
У дорослих відзначилися:   Олександр Стрателюк з Дунаєвець   (біг на 60 м – 6,7 сек., біг на 200 м – 23,4 сек.), хмельничанин  Віталій Волошин (біг на 1500 м – 4 хв. 11, 8 сек.) та  Христина Стефанишина з Тернополя, якій підкорилася висота 170 сантиметрів.
У командному заліку до чільної трійки увійшли: серед міст – Кам’янець-Подільський, Старокостянтинів, Шепетівка; серед районів – Старосинявський, Дунаєвецький, Шепетівський.  Зазначимо, що хмельничани не виступали командою, а  лише особисто.