У Хмельницькому відбувся  відкритий міський меморіал     відомого   подільського шахіста,  тренера Володимира Мартинова — чемпіона України 1961-1963 років з шахів у грі за листуванням в особистому та 1989-1991 років у командному заліку.


Учасники меморіалу змагалися у трьох окремих турнірах. У  турнірі «А» зіграли шахісти різних поколінь. Переможцями стали ветерани Станіслав Руденко, Микола Галевський та Володимир Іваненко. Турнір «В» проводився за швейцарською системою в 11 турів у форматі блискавичної гри.  Рейтингові фаворити турніру —  міжнародний гросмейстер Любомир Михалець та бронзовий призер чемпіонату Європи з швидких шахів (який нещодавно відбувся у Мінську) Вадим Разін упевнено перемагали своїх суперників і вирішили долю переможця турніру в особистій зустрічі. Переміг
Л.  Михалець, В. Разін на другому місці. Подальші призові місця посіли Дмитро Шевчук, майстер ФІДЕ Михайло Григорів та Олег Каштанов. Турнір «С» проводився за швейцарською системою в 9 турів у форматі швидких шахів. І знову
переможець турніру визначився за результатом партії Михалець — Разін, у якій переміг останній. У Михальця друге місце, а подальші призові місця у Сергія Попова, Андрія Сахарова та Михайла Григоріва.  
Результати турнірів із блискавичних та швидких шахів подаються до міжнародної шахової федерації ФІДЕ для  обрахунку  відповідних рейтингів учасників змагань.