Надрукувати
Категорія: Спорт
Перегляди: 1047

У Хмельницькому за підтримки регіонального відділення НОК України проведено ІХ відкритий обласний турнір з тенісу серед ветеранів.

Цьогоріч на популярні змагання з Києва, Вінниці, Тернополя, Острога, Шепетівки, Волочиська, Львова, Дрогобича, Трускавця, Смiли, Луцька та Хмельницького прибула рекордна кількість учасників – 38.  Упродовж двох днів на кортах міської ДЮСШ № 3 вони розіграли нагороди у двох вікових групах (25-40 та понад 40 років).
Турнір присвятили пам’яті заслуженого будівельника України Івана Беца, який брав активну участь у створенні спортивних споруд у Хмельницькому, в тому числі дев’яти тенісних кортів, де відбувся турнір.
Для спортсменів господарі створили комфортні умови,  забезпечивши їх безкоштовним харчуванням, щоб вони могли не лише насолоджуватися грою, але й зручно відпочивати.
Всі переможці й призери отримали з рук членів виконкому відділення НОК Віктора Барбалюка, Сергія Ремеза та голови обласної Федерації тенісу Олександра Прокопова дипломи, медалі, кубки, призи, а по вісім кращих гравців в кожній віковій групі – грошовi винагороди від спонсорів турніру та членів родини Івана Беца.
Присутні на урочистому закритті заходу спортсмени, організатори та почесні гості побажали вдалих виступів національній Олімпійській команді України у Ріо-де-Жанейро, до якої  увiйшли п’ять  спортсменiв з Хмельницького.