Указом Президента України Петра Порошенка № 429 від 4 жовтня 2016 року відзначено державними нагородами спортсменів та тренерів національної збірної команди на Іграх ХХХІ Олімпіади, в тому числі представників Хмельниччини:

— Дмитра Миколайовича ЯНЧУКА — бронзового призера Олімпіади з веслування на каное,  м. Хмельницький, орденом «За заслуги» ІІ ступеня;
— Аліну Іванівну КОМАЩУК – срібну призерку Олімпіади з фехтування на шаблях, м. Нетішин, орденом княгині Ольги ІІІ ступеня.
Відповідно до Указу Президента України № 430 від 4 жовтня 2016 року за досягнення високих спортивних результатів на ХV літніх Паралімпійських іграх, виявлені мужність, самовідданість та волю до перемоги, утвердження міжнародного авторитету нашої держави нагороджені представники Хмельницької області:
— Володимир Петрович АНТОНЮК — чемпіон Iгор з футболу ДЦП, м. Хмельницький, орденом «За мужність» ІІ ступеня;
— Віталій Євгенович ТРУШЕВ — чемпіон Iгор з футболу ДЦП,    м. Кам’янець-Подільський, орденом «За мужність» ІІІ ступеня;
— Василь Павлович КОРОБЧУК — особистий тренер чемпіона Ігор з футболу з ДЦП Віталія Трушева, м. Кам’янець-Подільський, медаллю «За працю і звитягу».