Високі результати показує протягом тривалого періоду  збірна команда нашої області на всеукраїнських змаганнях з кульової стрільби. Ось і цього разу, виступаючи на чемпіонаті України серед дорослих, який відбувся  у Львові, наші земляки зібрали солідний урожай медалей.

Шість нагород здобули майстри спорту міжнародного класу, члени збірної команди країни, студенти Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Так, Віктор Банькін став срібним призером у трьох вправах: стрільбі з пневматичного та малокаліберного пістолета, а також револьвера. Срібну медаль виборола Тетяна Тарасенко у стрільбі з гвинтівки лежачи. Дві бронзові медалі на рахунку Анастасії Савельєвої у стрільбі по рухомій мішені. Гідно підтримали старших колег молоді, але вже досить досвідчені і титуловані спортсмени, які не раз здобували золоті нагороди на юнацьких та юніорських чемпіонатах. Це учениці обласної комплексної ДЮСШ «Колос» Крістіна Гілевич та Маргарита Тарканій, на рахунку яких по дві бронзові нагороди у стрільбі по рухомій мішені.
  Повернувшись із чемпіонату, спортсмени розпочали активну підготовку до наступних змагань – кубка Поділля, який незабаром стартує у  Вінниці.