Після тривалої паузи в чемпіонаті України з футзалу в екстра-лізі, викликаної участю збірної держави в чемпіонаті світу в Колумбії, знову відновилися ігри.


Хмельничан у Харкові екзаменував чемпіон – місцевий «Локомотив». Але спочатку вийшло навпаки – подоляни екзаменували господарів. «Сокіл» грав розкуто, комбінаційно. Двічі наші хлопці могли відзначитися, та не використали слушні моменти. Харків’яни  ж за хвилину до перерви відкрили рахунок.
Після перепочинку господарі значно додали й незабаром забили другий м’яч. Хмельничани скоротили розрив – 1:2. «Локомотив» посилив пресинг і  м’яч ще двічі затріпотів у сітці воріт суперників. Назрівала крупна поразка, та гості не змирилися з перебігом подій на майданчику й доводять рахунок до 2:4. На більше наші земляки не спромоглися. Підсумковий результат – 5:2 на користь харків’ян.
У Хмельницькому «Сокіл» гратиме 19 жовтня з львівською «Енергією». У чемпіонаті два лідери – «Локомотив» і  столичний «ХІТ», які набрали після трьох турів по 9 очок. У активі подолян 3 очки і вони посідають восьме місце серед десяти команд.