Останнім часом радують юні шпажисти Хмельницького фехтувального клубу. Зокрема, вони здійснили успішний вояж до Європи, де підтвердили свій високий рівень.

Так, у польському місті Кракові на міжнародному турнірі серед хлопчиків 2005-2006 років народження відзначився Даніїл Мазур, який виборов третє місце.
Згодом у місті Вадовіце (Польща) він знову став бронзовим призером у своїй віковій групі. А його сестра — Єва Мазур, перемогла серед дівчат 2003-2004 років народження.
У жовтні на етапі Кубка Європи U-14 у чеському місті Ліберець Україну гідно представили вихованці ХФК Єва Мазур і Тимофій Крижанівський. Спочатку Єва успішно здолала груповий етап цих змагань, отримавши всi 11 перемог. Стартувавши під першим номером кваліфікації у турі прямого вибування, вона в 1/8 фіналу впевнено (15:2) здолала чешку Нелю Яринову, а потім не залишила ніяких шансів (15:1) її співвітчизниці Терезі Хавлиновій. На жаль, за крок від фіналу Єва поступилася (12:15) майбутній чемпіонці змагань Чензі Мате з Угорщини і задовольнилася «бронзою».
А Тимофій фінішував на десятому місці. На груповій стадії він виграв 11 з 12 поєдинків і розпочав боротьбу в турі прямого вибування під п’ятим номером. У 1/16 турнірної таблиці Крижанівський обіграв з рахунком 7:3 чеха Владіміра Пустойовськи, проте в наступному колi в напруженiй боротьбi мінімально (14:15) поступився Матушу Белохубеку з Чехiї.
Готував цих спортсменів до змагань тренер Юрiй Мазур.