У Хмельницькому вдруге проведено відкритий всеукраїнський турнір з вільної боротьби серед жінок «Меморіал заслуженого тренера України Володимира Стадніка».

Започаткованi в минулому роцi змагання відбулися на килимах спеціалізованого залу Хмельницького обласного центру фізичного виховання учнівської молоді з ініціативи і підтримки членів  родини Стадніка та спонсорів. Саме тут зросли місцеві борчині, котрі першими виграли для України золотi медалі на офіційних міжнародних змаганнях: Тетяна Комарницька – двічі перемагала на чемпіонатах Європи, а Ірина Мерлені – тричі здобувала звитяги на світових першостях і підкорила олімпійську вершину у 2004 році. Нинi в залi тренується здібна молодь i титулований Павло Олiйник – чемпiон Європи, призер чемпiонатiв свiту.
У плеяді талановитих борців – вихованців Володимира Стадніка, п’ять  його дiтей. Найбільшого успіху досяг син Андрій, який зумів піднятися на другий щабель п’єдесталу  пошани Олiмпiади-2008.
Віддати шану видатному тренеру на турнір прибули  не лише досвiдченi вiтчизнянi спортсменки, але й представниці Бiлорусі, Азербайджану, Литви та Молдови, серед  яких чимало титулованих борчинь – переможців та призерів Олімпійських ігор, чемпіонатів світу та Європи, Юнацьких Олімпійських ігор.
У  ході цікавих сутичок перемоги у своїх вагових категоріях здобули: Iлона  Семкiв (48 кг, м. Iвано-Франкiвськ);  Юлія Леорда (53 кг, Молдова);  Тетяна Кiт (55 кг, м. Львів);  Iлона Прокопевнюк (58 кг, м. Дніпро);  Тетяна Омельченко (60 кг, Азербайджан);  Юлія Ткач (63 кг, м. Львів);  Алла Белінська (69 кг, м. Херсон);  Анастасiя  Шустова (75 кг, м. Харкiв).
Ще п’ять бронзових нагород вирушили за кордон: три до Азербайджану, по одній – до Литви та Білорусі. “Срiбло” у ваговій категорії 60 кг дісталося   Ользі Щебетюк, а “бронза” –  Даринi Сич з Хмельницького.