Через те, що снігова стихія лютувала в неділю й стадіони замело снігом, частину матчів чемпіонату України з футболу серед команд другої ліги перенесено.

Працівники центрального стадіону Хмельницького та їхні помічники  зробили все, аби наступного дня зустріч «Поділля» – «Балкани» відбулася. Не пройшло й хвилини, як провідний гравець господарів Якубов відкрив рахунок. Гол ошелешив суперників, які захищають честь селища   Зоря Одеської області, і вони негайно пішли вперед. Грузьке, розкисле поле, що більше нагадувало смугу перешкод, ніж зелений газон, заважало технічним гостям продемонструвати майстерність.
Протягом усього матчу точилася важка боротьба. У «Балкан» було більше шансів на успіх, але вони ними не скористалися й програли – 0:1. Хмельничани безмежно раділи, адже це лише третя їхня перемога в сезоні.
У цьому турі  зіграно ще кілька матчів. Ось їх результати: «Жемчужина» Одеса – «Кремінь» Кременчук – 2:2, «Інгулець-2» Петрове – «Енергія» Нова Каховка – 3:1, «Арсенал-Київщина» Біла Церква – «Реал Фарма»  Одеса – 0:2, «Кристал» Херсон – «Нікополь-НПГУ» –  0:1.
Таким чином на перше місце вийшла «Жемчужина» – 44 очки. В «Руху» й «Кременя» – на пункт менше, але вони й провели на гру менше. Після перемоги над «Балканами» хмельничани піднялися на передостаннє  місце – 10 очок. Аутсайдером став запорізький «Металург» – 7 очок.