Завершився фінал відкритого чемпіонату міста Хмельницького з шахів серед чоловіків та жінок.

Учасники змагалися в двох окремих турнірах за коловою системою. У чоловічому дуже впевнено грав кандидат у майстри спорту Ігор Пастухов, який перемагав одного за другим своїх суперників. Головним переслідувачем лідера був майстер ФІДЕ Михайло Григорів. Звання чемпіона міста вирішувалося в партії останнього туру Пастухов — Григорів, у якій лідера влаштовувала нічия, а його суперника — тільки перемога. Після напруженої боротьби партія закінчилася внічию, й перше місце з результатом 6,5 очка з 7 можливих посів І. Пастухов, який вже не перший раз став чемпіоном міста.
У М. Григоріва 5,5 очка та друге місце. Третім став неодноразовий призер міських та обласних змагань Дмитро Шевчук, який виборов 3,5 очка й лише за додатковим показником випередив кандидата в майстри спорту, екс-чемпіона міста Сергія Попова.
Серед жінок знову перемогла минулорічна чемпіонка міста Наталія Понятишина. Вона виграла в своїх суперниць всі вісім партій. По 5,5 очка вибороли: досвідчена шахістка Світлана Соломна та дванадцятирічна школярка Серафима Явдосюк, яка завдяки особистій перемозі над суперницею, посіла друге місце. У С. Соломної — третє місце.