Другий рік поспіль у спорткомплексі «Епіцентр» за підтримки члена виконкому НОК України Олександра Гереги і обласного відділення Національного олімпійського комітету проведено сьомий етап Всеукраїнського турніру з фехтування на шпагах «Дитяча ліга 10-13».

Протягом двох днів 225 юних мушкетерів у безкомпромісній боротьбі на фехтувальних доріжках визначали переможців та призерів змагань у трьох вікових групах. У підсумку на найвищу сходинку п’єдесталу піднялися: Михайло Кублицький (ДЮСШ «Армієць», Київ), Максим Микитенко (ДЮСШ «Динамівець», Київ), Лев Майстренко («Троянда», Львів), Анастасія Голич (ДЮСШ № 1 «Динамо», Ужгород), Ніка Кравчук (ДЮСШ «Динамівець», Київ), Єва Мазур (Хмельницький фехтувальний клуб). Із господарів третє місце зміг здобути ще Михайло Манжай (вікова група 2007-2008, Хмельницький фехтувальний клуб).
Призери змагань нагороджені медалями і дипломами. Всі, хто увійшов до чільної вісімки у кожній віковій групі, отримали цінні подарунки і сувенірну олімпійську атрибутику.
У грудні шістнадцять кращих шпажистів у кожній віковій групі за підсумками усіх етапів розіграють абсолютну першість «Дитячої ліги» в Києві на турнірі найсильніших.