Сьомий міжобласний легкоатлетичний турнір «Подільська зима», що відбувається за підтримки відділення Національного олімпійського комітету України в області, цьогоріч зібрав 138 юних спортсменів 1999 року народження і молодших, які представляли 13 команд з Хмельниччини, Вінниччини, Житомирщини, Закарпаття, Рівненщини.

Серед них було понад 10 призерів всеукраїнських змагань цього віку, більшість з яких продемонстрували хорошу готовність до зимового сезону.
На бігових доріжках і в секторах розгорнулася безкомпромісна боротьба, в ході якої було встановлено два рекорди «Подільської зими», оновлено десятки особистих досягнень у двадцятьох запропонованих видах програми. За її підсумками організатори змагань визначили і нагородили спеціальними призами найкращих юнаків та дівчат.
Це переможці минулорічного і нинішнього турнірів: хмельничанин Іван Капітанчук (біг на 300 м і 600 м – 1 хв. 27,37 сек. – рекорд змагань, потрійний стрибок 13 м 18 см – друге місце) та Ольга Мельничук з Бердичева, якій підкорилася 175-сантиметрова висота – рекорд змагань.
Всі переможці отримали кубки, а призери – дипломи, медалі і сувенірну олімпійську атрибутику з рук фіналістки Олімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро, майстра спорту України міжнародного класу, хмельничанки – Марини Бех, переможниці перших турнірів «Подільської зими».
Змагання відбулися на високому організаційному рівні, про що засвідчили гарні слова іногородніх представників на адресу старшого тренера відділення легкої атлетики обласного центру фізичного виховання учнівської молоді Вадима Крушинського – ініціатора турніру.