Надрукувати
Категорія: Спорт
Перегляди: 980

У черговому турі чемпіонату України з футзалу в екстра-лізі хмельничани приймали віце-чемпіона держави – «Локомотив» з Харкова.

Матч розпочався з автоголу подолянина Педяша в свої ворота.  Згодом гравець не тільки виправив  власну помилку, а й став героєм зустрічі, забивши суперникам чотири голи. Щодо перебігу подій на майданчику, то поєдинок був напруженим, драматичним. Наш «Сокіл» виглядав краще. Після рахунку 1:1 гості вже жодного разу не виходили вперед, а лиш  прагнули наздогнати суперника. Та це їм не вдалося. Господарі заслужено перемогли – 6:3.
Інші поєдинки завершилися так: «Кардинал-Рівне» – «ЛТК-ІнБев-НПУ» Луганськ-Житомир-Київ – 4:3, «Юні-Ламан» Чорноморськ – «Енергія» Львів – 2:3, «Ураган» Івано-Франківськ – «ХІТ» Київ – 0:0, «Продексім» Херсон – «Титан-Зоря» Покровське – 3:1.
Очолює турнірну таблицю «ХІТ» – 34 очки. В трійці кращих «Локомотив» та «Енергія», що відповідно набрали 23 і 22 очки. У активі хмельничан 16 очок і вони на сьомому місці серед десяти команд. Останнім іде новачок чемпіонату – «Юні-Ламан» – 2 очки.