Шістдесят дві медалі, дванадцять з яких золоті, завоювала торік збірна області на чемпіонатах України з кульової стрільби. Вдалим став для хмельничан  і перший старт нового сезону.

На чемпіонаті серед  дорослих, який проходив у Львові, виконуючи вправу ГП-11 (40 пострілів з пневматичної гвинтівки з оптичним прицілом по рухомій мішені),  вихованка «Колоса», чотириразова чемпіонка України 2016 року Крістіна Гілевич (на фото) після першої половини вправи – 20 пострілів повільного бігу, впевнено захопила лідерство, хоча серед претенденток на медалі було шість чемпіонок Європи та світу, найтитулованіша серед яких дванадцятиразова чемпіонка Європи та восьмиразова чемпіонка світу, заслужений майстер спорту Марина Рибовалова з Дніпра.
Але під час виконання другої половини вправи – 20 пострілів швидкого бігу (коли спортсмен має лише дві з половиною секунди для того, щоб здійснити постріл) і яка Крістіні вдавалась майже завжди краще, ніж перша, почала давати збої гвинтівка. Не дивно — її вік у півтора рази перевищує вік спортсменки. У підсумку, перевищивши норматив майстра спорту, наша землячка стала третьою.  Бронзовими призерками чемпіонату стали також одноклубниці Крістіни — Маргарита Тарканій та Саманта Лаврова.
Враховуючи вік спортсменок, а їм лише по 13-15 років, великі досягнення у них ще попереду. Але це можливо лише за умови забезпечення команди сучасною зброєю. Міська влада вже давно обіцяє вирішити цю проблему. Будемо надіятися, що це таки станеться.