Жереб був прихильним до хмельницького «Сокола» в чвертьфіналі Кубка України з футзалу: йому випала в суперники команда другої ліги – «Катеринославхліб» з Дніпра.

Перший поєдинок  наші земляки провели минулої суботи в гостях. Вони не поспішали форсувати події, грали в середньому темпі,  вміло комбінували.  І закономірно відкрили рахунок. Правда, господарі зрівняли його до перерви – 1:1.
Другий тайм  повністю був за «Соколом», який диктував умови на майданчику, здобувши переконливу перемогу – 4:1. Отож матч-відповідь у Хмельницькому найімовірніше буде формальністю й подоляни вийдуть у півфінал.
А як зіграли перші чвертьфінальні поєдинки інші пари? Надзвичайно напружено проходила зустріч у Харкові між місцевим «Локомотивом» і «Кардиналом-Рівне». Господарі здобули важку перемогу – 5:4. У Львові стосунки з’ясовували амбітна «Енергія» і  лідер нинішнього чемпіонату України в екстра-лізі – столичний «ХІТ». Гору з мінімальним рахунком взяли гості – 2:1. А от покровський клуб «Титан-Зоря» вдома легко розібрався з новачком екстра-
ліги «Юні-Ламаном» – 5:1.