Надрукувати
Категорія: Спорт
Перегляди: 1254

На головний старт національного зимового сезону — чемпіонат України з легкої  атлетики у приміщенні, що  протягом  трьох днів відбувався у манежі Сумського державного університету, прибуло 486 спортсменів з усіх регіонів України та декілька іноземців.

Одночасно визначали найкращих і в чемпіонаті України серед молоді – легкоатлетів 1995 року народження та молодших. Четвірка представників Хмельниччини виступила досить успішно: здобуто не лише залікові очки, але й п’ять призових місць.
Вкотре відзначилася лідер нашої команди хмельничанка Марина Бех, яка в секторі для стрибків у довжину змагалася лише за результат, оскільки гідних конкурентів  не було. У заключній шостій спробі фіналу вона досягла рекордної для себе позначки – 6 м 64 см,  покращивши на сантиметр власне найкраще досягнення, встановлене в Києві за тиждень до цього чемпіонату. Марина нагороджена двома золотими медалями як переможниця серед  дорослих та молоді.
Два «срібла» серед  молоді на рахунку хмельничанина Тараса Чуканя (біг на 1500 м – 4 хв. 03,43 сек. та 3000 м – 8 хв. 47,58 сек.). Одночасно серед  дорослих він став сьомим та дев’ятим у цих дисциплінах відповідно. Кам’янчанин Віталій Капітанець сьомим завершив біг на 3000 м із перешкодами (9 хв., 20,48 сек.) серед чоловіків і виявився третім серед молоді.
У підсумку подоляни шістнадцяті серед  дорослих та дванадцяті серед  молоді (всього 27 команд).