Надрукувати
Категорія: Спорт
Перегляди: 952

Як і передбачалося, чвертьфінальний матч-відповідь Кубка України з футзалу між «Соколом» і «Катеринославхлібом» став формальністю. Перемігши в Дніпрі цього суперника з рахунком 4:1, хмельничани й удома переконливо взяли гору – 5:0.

А от інші зустрічі пройшли дуже драматично. «Кардинал-Рівне», приймаючи  багаторазового чемпіона держави – харківський «Локомотив» — дав справжній бій. Напружена гра завершилася внічию – 5:5. Оскільки рівненці в першому поєдинку поступилися 4:5, далі йдуть харків’яни. Вольову перемогу в Чорноморську місцевий «Юні-Ламан» здобув над «Титаном-Зорею» з Покровського – 4:3. Але цього не вистачило для загального успіху, бо в першій зустічі новачок екстра-ліги поступився  супернику – 1:5.  Гаряче було в столиці, де «ХІТ» з великими зусиллями подолав львівську «Енергію», — 3:2. До речі, кияни й перший матч виграли – 2:1.
Тепер відбудеться фінал чотирьох. За престижний трофей боротимуться  «Сокіл», «Локомотив», «Титан-Зоря» й «ХІТ».
Користуючись нагодою, кілька слів скажемо й про розіграш Кубка України з футзалу серед юнаків 2001-2002 років народження. Хмельницька команда ДЮСШ «Спортлідер+» завоювала срібні нагороди, поступившись у фіналі житомирянам. Вітаємо  наших спортсменів та їхніх наставників з успіхом!