У  Белграді відбувся чемпіонат Європи з легкої атлетики в приміщенні. Нагороди виборювали спортсмени з 26 країн. Найкраще виступили команди Польщі,  Великобританії й Німеччини. За якістю нагород Україна з п’ятьма медалями (1 срібна + 4 бронзові) на шістнадцятій позиції, а за кількістю нагород — п’ята.

У значно оновленій після Олімпіади-2016 збірній порадували Сергій Нікіфоров із Київщини, котрий у кваліфікації досяг рекордної для себе позначки в стрибках у довжину — 8,18 м (найкращий результат сезону в світі) та киянка Юлія Левченко (особистий рекорд у стрибках у висоту — 1,94 м). У них — бронзові медалі.
Високою конкуренцією позначилися змагання жінок у секторі для стрибків у довжину, де  ще під час кваліфікаційних спроб свою перевагу над суперницями продемонструвала господарка — сербка Івана Шпанович, яка  у фіналі досягнула 7,24 м.
Хмельничанка Марина Бех (на фото) під час відбору до фінальної вісімки встановила новий рекорд нашої області  в приміщенні — 6,71 м. У фіналі вона зупинилася на позначці 6,59 м. Це принесло Марині підсумкове сьоме місце. Сподіваємося, що головні перемоги цієї талановитої та працелюбної двадцятиоднорічної вихованки Вадима Крушинського ще попереду. Головна мета — Олімпіада -2020.
Помітною була на чемпіонаті й двадцятидворічна Олена Сідорська з Полонського району (перший тренер Володимир Ліщук), котра нині представляє Донецьку область. Дівчина раніше спеціалізувалася з бігу на 800 м, а нині успішно освоює 1500 м. З особистим рекордом 4 хв. 14,95 сек. Олена зайняла  одинадцяте місце.