Волочиський «Агробізнес», що є минулорічним срібним призером чемпіонату України з футболу в аматорській лізі, серйозно налаштований на лігу майстрів.
Після першого кола поточного чемпіонату   «Агробізнес» та  «Оскар» Підгір’я набрали по 22 очки й очолюють турнірну таблицю першої групи.  Готуючись до нового сезону, волочисці спершу тренувалися вдома. Вони виграли дві товариські  зустрічі в команди майстрів – хмельницького «Поділля» й один матч із цим суперником завершили внічию.

Завдяки надійній підтримці керівництва ТОВ «Агробізнес», яке є одним з найбільших виробників хліба в Україні, команда має гарні умови. Другий навчально-тренувальний збір  до сезону вона проводить у Туреччині з 7 по 18 березня. У місті  Белек наші хлопці і тренуються, і проводять контрольні зустрічі. Спершу їхнім  суперником  був колектив «Роскільде» з Данії. Волочисці показали цікаву гру й вели в рахунку 2:1. Але в доданий час датчани з пенальті  врятувалися від поразки – 2:2.
 Позавчора відбулася ще одна контрольна зустріч. Суперником був турецький клуб з передмістя Анталії. Подоляни перемогли — 4:0.