Надрукувати
Категорія: Спорт
Перегляди: 1067

На базі Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького проходив чемпіонат Державної прикордонної служби України з рукопашного бою.

Змагалися  25 команд прикордонників з різних областей України. Понад 100 спортсменів виборювали першість в особистому та командному заліку. Класичне двоборство складалося з двох турів: перший – демонстрація техніки бою зі зброєю та без неї, другий – поєдинки в «дозованому» контакті із застосуванням ударів руками та ногами, кидків, больових і задушливих прийомів.
В особистій першості у вагових категоріях до 60 кг, 65 кг, 70 кг, 75 кг, 80 кг, 90 кг абсолютними чемпіонами стали спортсмени академії.
У запеклій боротьбі у командному заліку серед команд груп «А» команда академії виборола перше місце. Серед команд груп «Б» і «В» переможцями відповідно стали: команди Луцького та Донецького прикордонних загонів.
У номінації «За кращу техніку» нагороджено курсанта академії майстра спорту України міжнародного класу з універсального бою сержанта Андрія Кузьму.