Уже  традиційне  відкриття туристичного сезону в Кам’янці-Подільському  цьогоріч   об’єднає гасло «Кам’янець – активний! Кам’янець – спортивний!». Аби звабити якомога більше туристів,  кам’янчани  знову мають намір здивувати світ і Україну новими  рекордами. Відтак до зафіксованих раніше («найдовша фата», «найбільша турка кави», «наймасштабніший магніт») невдовзі долучаться ще  два всеукраїнські  досягнення.

22 квітня о 14.00   на міському стадіоні імені Г. Тонкочеєва  організатори свята відкриття турсезону закликають усіх охочих долучитися до встановлення рекорду   «Найбільша кількість людей, що стрибають на скакалках одночасно». Для цього сотні  учасників водночас  стрибатимуть на скакалці, аби  в такий спосіб демонструвати, що у здоровому тілі –  таки здоровий дух.
 Підготовка до другого рекорду –  «Найбільша кількість людей, які одночасно займаються йогою» –  займе цілих два дні  – 21 та 22 квітня (з 11.00 до 12.00). А його фіксація  відбудеться
23 квітня, тож не втратьте шанс увійти  в історію.
Цієї ж днини  в місті над Смотричем  заплановано напівмарафон.  Підготовлених бігунів –  любителів чекає  маршрут  «Дві фортеці»
(Кам’янець-Подільський –
Хотин)  довжиною  21,95 км.  Так  буде привернута увага і до головних туристичних окрас – Кам’янець-Подільської та Хотинської фортець, і до здорового способу життя. З-поміж  чоловіків та жінок оберуть п’ятірку найкращих марафонців, аби вручити грошові призи  (за перше місце – 5000 гривень,  друге  –  3000,  третє  –  2000, а  четверте і п’яте – по 1000).   Отож  реєструйтеся, учасники-марафонці  за телефоном 067-384-43-44!